DE CE MARMURA NU VA IESI NICIODATA DIN TREND?

marmura Romania

De ce marmura nu va ieși niciodată din trend?

De ce marmura nu va iesi niciodata din trend? Indiferent de stilul dumneavoastră, luați în considerare decorarea spațiului folosind Marmura. Este unul dintre cele mai simple moduri de a reîmprospăta orice spațiu. Marmura îi va da clasă și o notă de fler neașteptat.

Rocas Decor cu depozit mare de marmura executa si monteaza scari si glafuri in 2-3 zile! Oferim garantia.Promotii marmura!

       1.Marmura este elegantă

Indiferent dacă stilul este contemporan sau tradițional, poți adăuga o nota de eleganță  spațiului pe care îl amenajezi. Ar fi greu de găsit un material mai elegant decât marmura!

Rocas Decor cu depozit mare de marmura executa si monteaza scari si glafuri in 2-3 zile! Oferim garantia.Promotii marmura!

  1. Marmura este îndrăzneață

Marmura poate fi elegantă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie subtilă. Integrați marmura cu îndrăzneală în decor. Folosiți-o alături de piese inovatoare cum ar fi: mobilier, perne și decorațiuni de perete. Cu siguranță marmura va aduce o nota de stil în spațiile mici.

Marmura Cluj Boticcino

  1. Marmura este rafinata

Marmura are o paletă de culori sofisticată și este rafinată prin natura ei. Folosește un alb moale, cărbune profund alături de nuanțe de galben cald și gri. Decorul rezultat va avea o estetică superbă și o eleganță atemporală.

Sfat pentru stil de marmură: Deși există diferite variante, accentele decorative din marmură vin adesea în culori mai reci. Stilează-le cu accente bogate de lemn sau metale calde pentru a echilibra temperatura.

Rocas Decor ofera o gama larga de marmura de calitate.Livrarea rapida din stoc.Promotii placaje marmura.

       4. Marmura este durabilă

Există un motiv pentru care pereții, blaturile și chiar clădirile întregi sunt realizate din marmură. Datorită durabilității acesteia! A fost utilizata în civilizațiile antice pentru puterea sa unică. Spre exemplu părțile Partenonului erau făcute din marmură.

Acest material continuă să fie foarte căutat pentru proprietățile sale. Aplicațiile din marmura de calitate sunt foarte rezistente, cu utilizare de lungă durată.

marmura Irish green

Putem spune cu siguranta că, în lumea designului interior, marmura este una dintre cele mai elegante variante de piatră naturală.

mai multe informatii despre marmura !

One thought on “DE CE MARMURA NU VA IESI NICIODATA DIN TREND?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.