MARMURA BOOKMATCHED


Marmura bookmatched este modelul care constituie un trend tot mai avansat in design-ul interior. Se obtine prin dispunerea simetrica  pe o axa sau doua a placilor de marmura taiate din bloc. Obtinandu-se efectul de imagine in oglinda. Modelul obtinut confera unicitate absoluta ambientului in care este plasat.

 

Aceasta este lumea pe care ti-o oferim printr-un show-room nou, exclusivist, situat in Cluj Napoca str.Campina nr.62. Marmura, granit, quarzit, onix care respira prin culori vii si forme uimitoare. Simboluri care te conduc subtil la esenta, natura eternizata printr-un triumf absolut asupra efemeritatii artei create. Un spectacol de elita pentru rafinati si pretentiosi.

Ne mandrim cu capacitatea noastra de a ne inspira clientii cu privire la cele mai potrivite suprafete din granit si travertin. Datorita cunostintelor noastre, suntem capabili de a recomanda suprafete si finisaje unice atat pentru amenajari interioare , cat si exterioare, indiferent de anvergura, pentru a realiza impreuna proiecte uimitoare.

De ce sa ne alegi?

Pasiunea noastra pentru calitate. Atentia noastra pentru detaliu ne califica sa fim alegerea cea mai potrivita pentru recomandarea materialelor potrivite stilului dumneavoastra. Piatra Naturala oferita este importata din cele mai importante cariere din intreaga lume. Si este ideala pentru utilizarea ei in proiecte personalizate.

Dispunem de o gama diversa de marmura, granit, onix si quartz. Cu valente cromatice variind de la subtile si eterice nuante de alb, crem, pana la vibrante nuante de rosu , albastru profund sau verde intens, toate acestea fiind destinate pentru a conferi stil si viata interiorului dvoastra.

cere oferta chiar acum !

 

Marmura bookmatched La Rocas Decor

Oferim consultanta, masuratori si montaj profesional de marmura si granit in Cluj Napoca si in toata tara.In cateva minute primiti  oferta personalizata pentru proiectele care aveti in derulare. Preț bun La Rocas Decor pentru  marmura in Romania ! Producem la comanda si montam trepte, blat si glafuri pentru ferestre exterior si interior in termen scurt. Cumpara direct de la producator marmura alba si neagra de calitate. Marble residence in Romania.

Marmura de vanzare decorativa cu livrare in:

Alba Iulia, Alexandria, Arad, Baia Mare, Beclean,  Bistrita. Blaj, Borsa,  Brasov. Braila,  Bucuresti,  Buzau, Buzias, Corbeanca, Caracal,  Carei,  Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca, Constanta,  Dej, Deva, Hunedoara.  Fagaras,  Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Hunedoara. Iasi, Otopeni, Lugoj,  Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua,  Nasaud,  Negresti-Oas, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Ploiesti, Predeal,   Satu Mare,  Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu,  Sighisoara, Sinaia,  Suceava, Targoviste. Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.