IMPERMEABILIZANT PIATRA NATURALA

Impermeabilizant piatra naturala. Etanșarea la o piatra naturala este aplicarea unui tratament de suprafață pe produse care întârzie colorarea și coroziunea.  Toate pietrele naturale în structura lor au îmbibate canale capilare interconectate care permit penetrarea acestora cu lichide și gaze.

Aceste canale poroase acționează ca un burete, iar acțiunea capilară atrage lichidele în timp, împreună cu orice săruri dizolvate și alte solutii. Pietrele foarte poroase, precum calcarul absorb lichidele relativ repede, în timp ce pietrele  mai dense nu. Spre exemplu granit-ul, este semnificativ mai puțin poros, si absoarbe volume mai mici și mai lent, în special  lichide vâscoase.

Pietrele naturale sunt utilizate tot mai des pentru blaturi, pardoseli (atât în ​​interior cât și în exterior) și băi, fatade,garduri etc. Majoritatea acestora sunt de natură poroasă, unele mai mult decât altele. Dacă apa, uleiul, grăsimea și alți agenti  stau mult timp pe suprafața pietrei, aceastea patrunt incet în piatră și creează pete urâte.Prin urmare, cele mai multe tipuri de  piatră decorativa necesită o etanșare de bună calitate pentru a o proteja împotriva petelor și daunelor.

Impermeabilizant pentru piatra naturala de exterior in Cluj-Napoca.

Gama noastră de impregnanti ofera maxima protectia și rezistentă la pete pe termen lung astfel, o întreținere redusă.  Impregnantul  NATURAL SEALER  este disponibil cu „efect natural”.  Cine doreste accentuarea culori poate alege WET SEALER cu „efect umed”. Impregnantul nostru  este ușor de aplicat cu pensula sau o rola. NATURAL SEALER  poate fi utilizat pe calcar, ardezie, granit, marmura,teracotă și pe toate tipurile de piatră naturala.  Pe majoritatea suprafețelor, dacă este aplicată corect și până la saturație, se poate aștepta o durată de viață de până la 8 ani.

      cere oferta chiar acum !

 

Impermeabilizant piatra naturala

WET SEALER –impregnant hidrorepelent cu efect umed

WET SEALER este un produs destinat pentru tratamentul materialelor colorate din granit, marmura, piatra si pavaje, ajuntand la intensificarea culorilor naturale. Acesta ofera suprafetei tratate proprietati de impermeabilizare si respingere a apei, crescand astfel rezintenta la agentii externi.

Mod de utilizare:

Aplicati uniform pe partea de tratat cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare, pe suprafata curata si uscata. Pentru materiale foarte absorbante se recomanda doua sau mai multe straturi de produs.

Acoperire:  Aproximativ 10-20 mp/litru, in functie de gradul de absorbtie a materialului de tratat

BETAWAX –impregnant hidrorepelent cu efect umed

Betawax este un produs destinat pentru tratamentul granitului si marmurei colorate. Acopera micile excoriatii si microfracturi imbunatatind gradul de lustruire si ajuta la intesificarea culorilor naturale. Acesta ofera suprafetei tratate proprietati de impermeabilizare si respingerea apei, crescand astfel rezistenta la agentii externi. Prin adaugarea de pigmenti speciali permite intensificarea culorilor naturale insuficiente.

Mod de utilizare:

Manual- Varsati cateva picaturi de Betawax pe placile uscate si uniformizati cu o carpa uscata si curata

Mecanizat- Se aplica produsul cu masini automatizate, folosind produsul pur sau cu adaos de pigmenti colorati conform cerintelor.

Acoperire: Aproximativ 20 mp/litru, in functie de porozitate

SIL 290 – impregnant oleohidrorepelent cu efect umed

SIL 290 este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc...Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura, piatra sau granit. Superficiile tratate capata o nuanta de efect umed evidentind venele si tonurile de culoare proprii ale materialului.

Caracteristici si Utilizari:

Suprafetele tratate trebuie sa fie curate si uscate. Se aplica direct pe suprafetele de tratat prin pulverizare, cu trafalet, pensula sau cu o carpa uscata.

Asteptati 20-30 de minute pana cand produsul este absorbit, dupa care stergeti suprafata tratata cu o carpa uscata sau hartie. Pentru o protectie eficienta contra petelor este indicata aplicarea produsului dupa 1 an de zile.

Acoperire: 15-20 mp/litru

NATURAL SEALER – impregnant hidrorepelent cu efect natural

NATURAL SEALER este produsul ideal pentru protejarea suprafetelor plane si verticale, scarilor si placilor funerare din marmura, piatra, granit sau pavaje. Acesta ofera suprafetelor tratate rezistenta la apa si cresterea rezistentei la agentii externi, cum ar fi ploi acide, smog, inghet si umiditate, pastrand culoarea naturala a acestora.

Mod de utilizare:

Aplicati uniform pe partea tratata cu o pensula, trafalet sau prin pulverizare pe o supfarata curata si uscata. Pentru materiale foarte absorbante se recomanda doua sau mai multe straturi de produs.

Acoperire: 10-20 mp/litru. In functie de gradul de absorbtie a materialului de tratat

DEFENDER – impregnant oleohidrorepelent cu efect natural

Defender este un impregnant protectiv cu un spectru larg impotriva petelor de ulei, vin, detergenti, etc... Se utilizeaza pentru protejarea blaturilor de bucatarie, mese, bai si suprafete plane sau verticale din marmura, piatra sau granit.

Mod de utilizare:

Se aplica pe suprafetele curate si uscate prin pulverizare, cu trafalet, pensula sau cu o carpa uscata. Asteptati 20-30 de minute pana cand produsul este absorbit, dupa care stergeti suprafata tratata cu o carpa uscata sau hartie.

Acoperire: 15-20 mp/litru

A.G.E T7 – effect umed lucios ( semipelicula ) antichizant pentru materiale fiamate.

A.G.E T7 este un produs pe baza de rasini si ceruri naturale special fabricat pentru tratarea superficiilor din piatra naturala si marmura dupa sablatura cu A.G.E T5. Superficiile tratate capata o nuanta de efect anticat evidentind venele si tonurile de culoare proprii ale materialului.

Poate fi folosit pentru suprafete interioare sau exterioare, astfel incat suprafetele tratate devin oleohidrorepelente.

Mod de utilizare:

Se aplica cu pensula pe suprafetele curate si uscate facand atentie la uniformizarea corecta a produsului cu un trafalet in bumbac cu fir scurt.

Se recomanda utilizarea produsului in spatii bine ventilate evitand inhalarea directa a vaporilor.

Acoperire: Aproximativ 20 mp/litru

Impermeabilizant piatra naturala

Oferim impermeabilizant de calitate STONETECHN pentru piatra naturala. Consultanta, masuratori si montaj profesional de marmura si granit in Cluj Napoca si in toata tara.In cateva minute primiti  oferta personalizata pentru proiectele care aveti in derulare. Preț bun La Rocas Decor pentru  marmura in Romania ! Producem la comanda si montam trepte, blat si glafuri pentru ferestre exterior si interior in termen scurt. Cumpara direct de la producator marmura alba si neagra de calitate. Marble residence in Romania.

Impregnant de calitate STONETECHN  pentru piatra naturala cu livrare in:

Alba Iulia, Alexandria, Arad, Baia Mare, Beclean,  Bistrita. Blaj, Borsa,  Brasov. Braila,  Bucuresti,  Buzau, Buzias, Corbeanca, Caracal,  Carei,  Campia Turzii, Câmpina, Cluj Calea Turzii, Pipera,  Voluntari, Cluj, Cluj Napoca, Constanta,  Dej, Deva, Hunedoara.  Fagaras,  Galaţi, Gheorgheni, Gherla, Giurgiu, Huedin, Hunedoara. Iasi, Otopeni, Lugoj,  Medias, Miercurea Ciuc, Moldova Noua,  Nasaud,  Negresti-Oas, Gilau, Ocna Mures, Odorheiu Secuiesc,  Oradea,  Ploiesti, Predeal,   Satu Mare,  Sebes. Sfantu Gheorghe, Sibiu,  Sighisoara, Sinaia,  Suceava, Targoviste. Targu Mures, Timisoara,  Turda,  Zalau, Cluj Bulevardul Muncii, Cluj Baciu, Cluj  Floresti.